יום שישי, 3 באוגוסט 2012

מתכון - פסטה עם עגבניות

קלאסי. טעים. פשוט. אני רוצה עוד... עכשיו!

מצרכים

פסטה בצורת פנה Penne
1 עגבניה
1-2 שיני שום
2-3 כפיות שמן זית
מלח
1-2 כפיות פפריקה מתוקה
חצי נקניקיית Tofurky with sun dried tomatoes (צמחוני)

מתכון

  1. מבשלים את הפסטה אל דנטה ומסננים.
  2. בינתיים חותכים את העגבנייה לקוביות קטנות, את השום כותשים\חותכים לחתיכות קטנות, וחותכים את הנקניקייה לעיגולים דקים.
  3. כשהפסטה מוכנה, שמים את העגבניה, השום והנקניקייה במחבת\סיר עם 2-3 כפיות שמן זית. שמים מלח ופפריקה ומערבבים בערך 2-3 דק' עד שזה מתחמם. (אפשר להוסיף עוד שמן אם זה מתחיל להידבק למחבת)
  4. מוסיפים את הפסטה תוך כדי עירבוב, עד שזה מוכן. (כ-2 דק')
  5. אוכלים, טורפים, ולא משאירים לאף אחד!!! זה טעים מידי בשביל לחלוק עם אחרים.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה